Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2016/517, voimassa 1.1.2017 - 31.12.2019, myönnetty 22.9.2016, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2017/6120, voimassa 2018, myönnetty 16.8.2017 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2018-2020 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Helsinki City Running Day - Liity Lähetysseuran joukkoon!

Lähde Helsinki City Running Day -tapahtumaan ja tee hyvää! Perustamalla oman keräyksen Helsinki City Running Day:n yhteyteen annat lahjaksi toivoa. Kannusta ystäviäsi mukaan juoksemaan tai lahjoittamaan valitsemallesi kohteelle. Kerätyt varat ohjaamme Lähetysseuran Lasten Pankkiin.

Rekisteröidy mukaan Lähetysseuran puolesta juoksevien tiimiin!

• Ensin sinun tulee rekisteröityä Helsinki City Running Day -tapahtumaan ja valita hyväntekeväisyyskohteeksi Suomen Lähetysseura, jotta voit aloittaa keräyksesi.
  • Keräyksen aloitettuasi jaa keräyslinkkiä tutuillesi, ja haasta heidät mukaan keräykseen!
  • Jos olet jo rekisteröitynyt tapahtumaan, voit perustaa oman keräyksesi heti.

Jos oman keräyksen perustaminen ei tunnu omalta jutulta, niin voit myös osallistua toisen juoksijan keräykseen.