Oma keräys - Perusta - Kutsu - Seuraa

Global Action on Suomen Lähetysseuran vapaaehtoistoiminnan muoto niille, jotka haluavat kerätä varoja paremman maailman puolesta helposti ja mukavasti osana arkea. Varainkeruuta voi tehdä yhdessä porukalla tai itsenäisesti omilla tempauksilla. Global Actionin kolmesta eri kategoriasta voit valita itsellesi mieluisimman tavan kerätä varoja.

Liiku & lahjoita on helppo tapa parantaa omaa ja muiden hyvinvointia. Jos urheilu on lähellä sydäntä tai olet kiinnostunut antamaan liikkumiselle uuden merkityksen, niin tämä on sinulle.

Valitse Food for Hope, jos nautit ruoanlaitosta tai leivonnasta. Keräämällä valmistamallasi ruoalla varoja, annat hyvän mielen itsellesi, ja toisille lähellä ja kaukana.

Crafting Hope yhdistää käsillä tekemisen ja muiden auttamisen. Tämä sopii erityisesti sinulle, jos olet näppärä käsistäsi tai haluat opetella valmistamaan vanhasta tavarasta uutta.

Mainitse omaa keräystä luodessasi, jos sinulla on mielessäsi jokin tietty kohde tai hanke, jota haluat tukea keräykselläsi. Tällainen voi olla esimerkiksi oman seurakuntasi kannatuskohde. Näin varmistamme, että kerätyt varat menevät haluamaasi kohteeseen. Muussa tapauksessa varat menevät tällä hetkellä eniten apua tarvitseville.

Perustettuanne oman keräyksen saatte meiltä infopaketin avustuskohteestanne, jossa kerrotaan perustietoja hankkeesta ja millaista apua tuellanne saadaan. Jos teette varainkeruuta porukassa, niin muista välittää tietoa kohteesta myös muille.

Kiitos, että autat tekemään maailmasta paremman paikan!

Lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta sekä ohjeita alkuun pääsemiseksi löydät Suomen Lähetysseuran Global Action sivuilta: www.suomenlahetysseura.fi/globalaction