Suomen Lähetysseura Koko Suomi Global Action

Hope-Tansania

Tämän keräyssivun kautta voit lahjoittaa varoja Hope-Tansania -hankkeelle. HOPE-TANSANIA JA PUIDEN ISTUTUS KISHAPUSSA Tansaniassa Shinyangan läänissä sijaitseva Kishapu kärsii kuivuudesta, jota ovat pahentaneet ilmastonmuutoksesta johtuvat ennustamattomat sateet. Kuivuus vaikeuttaa ihmisten toimeentuloa, ruuantuotantoa ja veden saantia jo entisestään köyhällä alueella. Koska naiset ja tytöt ovat usein vastuussa ruuantuotannosta ja veden hakemisesta, vaikuttaa ilmastonmuutos erityisesti heihin. Lähetysseura tukee Kishapun kyläyhteisöjen sopeutumista muuttuvaan ilmastoon mm. tukemalla puiden istutusta, kouluttamalla kyläläisiä kuivuutta kestävien lajikkeiden viljelyssä ja pienyrittäjyystaidoissa sekä parantamalla vesi-ja sanitaatiojärjestelmiä. Työllä tuetaan erityisesti naisia ja nuoria.

23.1.2019 31.5.2020

Suomen Lähetysseura