Suomen Lähetysseura Koko Suomi Global Action

Hope-Palestiina

Tämän keräyssivun kautta voit lahjoittaa varoja Hope-Palestiina-hankkeelle. HOPE-PALESTIINA ANTAA PALESTIINAN LAPSILLE EVÄÄT TULEVAISUUTEEN Palestiinan kummiohjelman kautta tuetaan vähävaraisten perheiden lasten koulunkäyntiä ja kasvua vastuullisiksi yhteiskunnan jäseniksi. Lapset kokevat arjessaan miehityksen vaikutukset ja seuraukset ja jotkut lapsista elävät pakolaisleireillä. Miehitys lisää traumoja, joiden vuoksi moni opiskelija kärsii fyysisistä, henkisistä, psykologisista ja oppimiseen liittyvistä vaurioista. Koulut huomioivat perusopetuksen lisäksi lasten tarpeet luokkahuoneen sisällä ja sen ulkopuolella. Alueella on erityisen tärkeää luoda eri ryhmien ja uskontokuntien välille vuoropuhelua. Toiseuden poistaminen on tärkeää rauhanomaisen yhteiselon kannalta. Tavoitteena on, että vähävaraisten perheiden lapset saavat Palestiinassa tasavertaiset mahdollisuudet laadukkaaseen koulutukseen sekä pystyvät tulevaisuudessa ammatillisesti ja omilla valmiuksillaan vahvistamaan Palestiinan tulevaisuutta ja rauhanomaista yhteiseloa.

23.1.2019 31.5.2020

Suomen Lähetysseura