Suomen Lähetysseura Koko Suomi Global Action

Hope-Nepal

Tämän keräyssivun kautta voit lahjoittaa varoja Hope-Nepal-hankkeelle. HOPE-NEPAL JA VAMMAISTEN ASEMA NEPALISSA Nepalissa vammaisten lasten asema on huono ja he ovat yksi haavoittuneimmista ryhmistä. Kummiohjelman avulla sadat kuulo-, näkö- ja liikuntarajoitteiset ovat saaneet mahdollisuuden koulutukseen aina korkeakoulutasolle saakka. Hanke tukee myös muita haavoittuneita ryhmiä, kuten orpoja, etnisiä vähemmistöjä ja alakastisia. Hope-Nepal-hankkeen tavoitteena on tukea vammaisten, syrjittyjen ja vähävaraisten lasten ja nuorten oikeutta koulutukseen vaikuttamistyöllä, opiskelustipendein, kapasiteetin vahvistamisella ja opetusmateriaalien hankkimisella. Hankkeessa tehdyn työn kautta perheiden ja yhteisöjen asenteet vammaisia kohtaan muuttuvat ja yhteisöjen tietoisuus heidän oikeuksistaan kasvaa.

23.1.2019 31.5.2020

Suomen Lähetysseura