Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2016/517, voimassa 1.1.2017 - 31.12.2019, myönnetty 22.9.2016, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2017/6120, voimassa 2018, myönnetty 16.8.2017 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2018-2020 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Helsinki City Running Day - Liity Lähetysseuran joukkoon!

Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Helsinki City Running Dayssa voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Suomen Lähetysseuran Helsinki City Running Dayn joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen tuet Lähetysseuran Lasten Pankin kautta kaikein heikoimmassa asemasa olevia lapsia.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

TOIMI NÄIN:

1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: www.helsinkirunningevents.fi

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat samaan päivään. Päivän aikana juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, suomalainen juoksuikoni Helsinki City Marathon, 4-hengen tiimein juostava Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 – urbaani katujuoksu sekä lasten Minimarathon.