Maailman lapset tarvitsevat apuasi!

Tiesitkö, että Kauneimmat Joululaulut ei ole vain jouluinen yhteislaulutapahtuma, vaan myös yksi Suomen suurimmista keräyskampanjoista? Tänä vuonna keräyksemme tuotolla autetaan kehitysmaiden lapsia. Tule mukaan auttamaan ja anna joululahja maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille!

Kaikilla lapsilla pitäisi olla mahdollisuus hyvään ja turvalliseen lapsuuteen. Kuitenkin liian moni lapsi etenkin kehitysmaissa jää köyhyyden ja syrjinnän takia ilman tarvitsemaansa hoitoa, ravintoa ja turvaa. Myös koulunkäynti jää yhä monille lapsille vain haaveeksi: 57 miljoonaa lasta maailmassa ei vieläkään pääse kouluun.

Oma keräys - Perusta - Kutsu - Seuraa

Tahdotko auttaa? Se on helppoa - perusta oma keräys maailman lapsille, me viemme apusi luotettavasti perille!

Sinun tuellasi tarjoamme syrjityille lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Keräyksen tuotolla esimerkiksi autamme vammaiset lapset koulutielle Etiopiassa, ehkäisemme lapsityötä ja perheväkivaltaa Boliviassa ja tuemme tyttöjen pääsyä terveydenhuollon piiriin Nepalissa. Lahjoittamalla tuet Suomen Lähetysseuran työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Sinun lahjasi antaa näille lapsille toivoa.