Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2016/517, voimassa 1.1.2017 - 31.12.2019, myönnetty 22.9.2016, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2018/7388, voimassa 2019, myönnetty 6.9.2018 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2019-2021 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Suomen Lähetysseura tukee haavoittuvassa asemassa olevien lasten ja nuorten koulutusta useassa maassa esikoulusta ammattiopintoihin asti. Tämän lisäksi esimerkiksi Kambodzhassa kumppanijärjestöt kouluttavat orpokodeissa asuvia nuoria elämäntaidoissa, jotta nuorilla olisi itsenäiseen elämään tarvittavia taitoja orpokodista lähdön jälkeen. Koulutus on tärkeää, jotta lapset ja nuoret saavat tukea myös elämäntaitojen ja sosiaalisten kykyjen kehittämiseen. Heidän itsetuntoaan ja tietoisuutta omista oikeuksista vahvistetaan.

Perusta keräys - Kutsu mukaan - Seuraa tuloksia

On täysin sattumanvaraista, mihin maahan ja tilanteeseen kukin meistä syntyy: vauraaseen Suomeen vai esimerkiksi Boliviaan, jossa 40 prosenttia ihmisistä elää köyhyydessä ja jossa työssäkäynti on isolle osalle lapsista tavallista. Lähetysseuran paikalliset kumppanit tukevat heikossa asemassa olevia lapsia ja nuoria. Ne mahdollistavat koulunkäynnin kustantamalla koulupuvut ja -tarvikkeet sekä tarjoavat ammatti- ja elämäntaitokoulutusta. Keräyksen tuotolla tuetaan koulutusta esimerkiksi Zimbabwessa, Mauritaniassa, Palestiinassa, Namibiassa, Kambodzhassa ja Boliviassa.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close