Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/1538, voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen, myönnetty 1.12.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2020/6483, voimassa 1.1–31.12.2021, myönnetty 25.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Alla on lueteltu mahdollisia kohteita keräyksellesi. Mikäli et löydä niistä itsellesi läheistä työmuotoa voit soittaa lahjoituspalveluumme numeroon 020 7127 256 (ma-pe klo 9-15) ja kysyä lisää lahjoituskohteistamme. Mikäli kohdetta ei ole valittu, ohjaamme keräyksen tuotot Suomen Lähetysseuran kohteista sinne, missä sille on eniten tarvetta.

 

Suomen Lähetysseura toimii 30 maassa sadan kumppanikirkon ja -järjestön kanssa. Teemme pitkäjänteistä työtä oikeudenmukaisen ja inhimillisen maailman puolesta. Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Voit perustaa keräyksesi tukemaan muun muassa näitä työmuotoja:

Katastrofityö: Suomen Lähetysseura Katastrofirahaston kautta keräyksen tuotto ohjataan Lähetysseuran katastrofirahastoon, jonka tuella Lähetysseura antaa aineellista ja henkistä tukea katastrofien uhreille.

Rauhantyö: Suomen Lähetysseura tukee naisten koulutusta, verkostoitumista, taloudellista itsenäisyyttä ja osallistumista rauhantyöhön Myanmarissa, Etelä-Afrikassa ja Syyriassa. Askel askeleelta naisten rooli yhteiskunnallisena toimijana vahvistuu. Lähetysseura tekee vaikuttamistyötä, jotta naisten rooli rauhanprosesseissa vahvistuisi.

Kristillinen kasvatustyö: Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkot ja järjestöt tukevat kristittyjä elämään uskoaan todeksi arjessa. Lähetysseura tukee myös uskontojen välistä dialogia. Lähetysseura tekee raamatunkäännöstyötä ja edistää samalla lukutaitoa ja työstää kielioppeja eri kielille. Lähetysseura julkaisee kristillisiä materiaaleja eri kielillä sekä kouluttaa paikallisten kirkkojen työntekijöitä.

Ympäristötyö: Ilmastonmuutos vaikuttaa erityisesti kehitysmaiden köyhimpiin ihmisiin. Ilmastonmuutos voi aiheuttaa esimerkiksi kuivuutta ja luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä. Tämä taas vähentää paikallisväestön toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseuran tuella istutetaan esimerkiksi puita ja koulutetaan kyläyhteisöjä metsänhoitoon.

 

Perusta keräys - Kutsu mukaan - Seuraa tuloksia

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close