Tapiolan srk/KVR Espoo Muu tai Suomen Lähetysseuran valitsema kohde

Toivon puutarha

Tapiolan seurakunnan Kansainvälisen vastuun ryhmä KVR haluaa olla rohkaisemassa alueellamme asuvia ihmisiä toivon tekoihin ilmastonmuutoksen uhan alla. Haluamme olla luomassa "Toivon puutarhaa" Tansanian Kishapuhun tukemalla erityisesti puiden istutusta ja puita säästävien liesien hankintaa. Näin voimme auttaa ilmastonmuutoksen torjuntaa globaalistikin. Tansaniassa Shinyangan läänissä sijaitseva Kishapu kärsii kuivuudesta, jota ovat pahentaneet ilmastonmuutoksesta johtuvat ennustamattomat sateet. Lähetysseura tukee Kishapun kyläyhteisöjen sopeutumista muuttuvaan ilmastoon mm. tukemalla puiden istutusta, kouluttamalla kyläläisiä kuivuutta kestävien lajikkeiden viljelyssä ja pienyrittäjyystaidoissa sekä parantamalla vesi-ja sanitaatiojärjestelmiä. Työllä tuetaan erityisesti naisia ja nuoria.

28.2.2019 31.8.2019

Tapiolan srk/KVR