Keräysluvat: Manner-Suomi: RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020. Myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakunta-hallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2020–2022 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Naisten Kymppi - Liity Lähetysseuran joukkoon!

Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Naisten Kympissä voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Suomen Lähetysseuran joukkueeseen Naisten Kympissä ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen tuet Lasten Pankin kautta kaikein heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

TOIMI NÄIN:

1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Naisten Kymppi juoksutapahtumista: https://naistenkymppi.fi/