Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2016/517, voimassa 1.1.2017 - 31.12.2019, myönnetty 22.9.2016, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2017/6120, voimassa 2018, myönnetty 16.8.2017 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2018-2020 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Naisten Kymppi - Liity Lähetysseuran joukkoon!

Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Naisten Kympissä voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Suomen Lähetysseuran joukkueeseen Naisten Kympissä ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen tuet Lasten Pankin kautta kaikein heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

TOIMI NÄIN:

1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

Lisätietoa Naisten Kymppi juoksutapahtumista: https://naistenkymppi.fi/