Keräysluvat:Manner-Suomi RA/2020/1538, voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen, myönnetty 1.12.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2020/6483, voimassa 1.1–31.12.2021, myönnetty 25.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Suomen Lähetysseuran tavoitteena on muuttaa vammaisten lasten ja nuorten elämää koulutuksen ja vaikuttamistyön kautta. Vammaisten lasten ja nuorten koulutusta tuetaan stipendein ja opiskelumateriaalein. Valistus- ja vaikuttamistyöllä vaikutetaan asenteisiin, valtioihin ja eri yhteistyötahoihin. Työmme kautta kuulo-, näkö- ja liikuntarajoitteiset lapset ovat saaneet mahdollisuuden koulutukseen aina korkeakoulutasolle saakka.

Vammaistyöllä parannetaan vammaisten asemaa ja oikeuksia. Pienten tekojen kerrannaisvaikutukset ovat valtavia, sillä yhtä ihmistä autettaessa auttaa samalla tämän perhettä ja koko yhteisöä. Keräyksen tuotot ohjataan vammaistyöhön esimerkiksi Botswanassa, Kambodzhassa, Venäjällä, Kiinassa ja Nepalissa.