Keräysluvat: Manner-Suomi: RA/2020/3, voimassa 3.1.2020–31.12.2020. Myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakunta-hallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien 2020–2022 aikana Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Suomen Lähetysseuran tavoitteena on muuttaa vammaisten lasten ja nuorten elämää koulutuksen ja vaikuttamistyön kautta. Vammaisten lasten ja nuorten koulutusta tuetaan stipendein ja opiskelumateriaalein. Valistus- ja vaikuttamistyöllä vaikutetaan asenteisiin, valtioihin ja eri yhteistyötahoihin. Työmme kautta kuulo-, näkö- ja liikuntarajoitteiset lapset ovat saaneet mahdollisuuden koulutukseen aina korkeakoulutasolle saakka.

Vammaistyöllä parannetaan vammaisten asemaa ja oikeuksia. Pienten tekojen kerrannaisvaikutukset ovat valtavia, sillä yhtä ihmistä autettaessa auttaa samalla tämän perhettä ja koko yhteisöä. Keräyksen tuotot ohjataan vammaistyöhön esimerkiksi Botswanassa, Kambodzhassa, Venäjällä, Kiinassa ja Nepalissa.