Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Keräysluvat:Manner-Suomi RA/2020/1538, voimassa toistaiseksi 1.1.2021 alkaen, myönnetty 1.12.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2020/6483, voimassa 1.1–31.12.2021, myönnetty 25.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.

Suomen Lähetysseuran tavoitteena on muuttaa vammaisten lasten ja nuorten elämää koulutuksen ja vaikuttamistyön kautta. Vammaisten lasten ja nuorten koulutusta tuetaan stipendein ja opiskelumateriaalein. Valistus- ja vaikuttamistyöllä vaikutetaan asenteisiin, valtioihin ja eri yhteistyötahoihin. Työmme kautta kuulo-, näkö- ja liikuntarajoitteiset lapset ovat saaneet mahdollisuuden koulutukseen aina korkeakoulutasolle saakka.

Perusta keräys - Kutsu mukaan - Seuraa tuloksia

Vammaistyöllä parannetaan vammaisten asemaa ja oikeuksia. Pienten tekojen kerrannaisvaikutukset ovat valtavia, sillä yhtä ihmistä autettaessa auttaa samalla tämän perhettä ja koko yhteisöä. Keräyksen tuotot ohjataan vammaistyöhön esimerkiksi Botswanassa, Kambodzhassa, Venäjällä, Kiinassa ja Nepalissa.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close